Paardenmeisjes weten hoe geluk ruikt

Zonder de paarden ben ik niet compleet

Al sinds klein meisje van 4 jaar oud ben ik rond paarden. Langzaam is deze hobby gegroeid tot een mooi bedrijf waarbij ik mensen kan helpen. Zonder de paarden zou mijn bedrijf dus ook niet bestaan, ik ben namelijk van mening dat de paarden meer doen met de coaching trajecten dan ik zelf. Lees hier meer over de paarden die gebruikt kunnen worden in de sessies.

Murphy

Murphy heeft de meeste levenservaring. Zij is geboren in 1995 en inmiddels al lang met pensioen. Wel doet ze nog regelmatig mee met de coaching. Juist omdat zij een oudere wijze dame is geeft zij een vertrouwd gevoel waarbij ze vaak een zetje in de goede richting geeft.

Maddy

Maddy is de kleinste van het stel. Maddy is een hele lieve, voorzichtige merrie die vooral veel ingezet wordt bij coaching in combinatie met rijden.

Meaghan

Meaghan is het meest expressief van de kudde. Zij laat alles groot zien, waardoor ze vaak een duidelijke spiegel laat zien.

Roos

Roos is heel zacht en voorzichtig in haar karakter. Ze is erg open en rustig waardoor ze vooral een troostend en veilig gevoel geeft.

Amor

Amor is de enige ruin in het groepje. Hij is erg lang hengst geweest waardoor hij erg duidelijk is in wat ihj laat zien. Daarnaast is hij erg lief en wat terughoudend.


Evy’s paarden zijn heel lief en betrouwbaar

A.